Annonce
Kolding

Uheld skabte massiv kø ved Kolding mandag morgen

Arkivfoto: Dennis Lehmann/Scanpix


Opdatering klokken 09.22: Vejdirektoratet melder nu ikke længere om kø på stedet.

Bramdrupdam: Mandag morgen er der opstået en lang trafikkø på E45 Sønderjyske Motorvej ved Kolding.

Køen er opstået i det nordgående spor, efter der har været et uheld ved frakørsel 63 Bramdrupdam.

- Alle parter er blevet rykket ud i nødsporet, og politiet er på stedet. Så der er ikke nogen fysiske forhin dringer på vejen, men det er efterveerne af uheldet, siger Marianne Bom Hansen, vagthavende i Vejdirektoratets trafikcenter.

Uheldet har givet massive problemer i morgentrafikken.

- Den er grim. Køen strækker sig til helt syd for Kolding, siger Marianne Bom Hansen.

Omkring klokken 07.30 betyder det en forlænget rejsetid på knap en time, oplyser hun. Hun opfordrer derfor bilister til at overveje at finde en anden rute eller vente med at køre, hvis man skal den vej forbi.

Det er uvist, hvor længe der vil gå, før den trafikale knude har løst sig.

Annonce

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrud på skole i dagtimer

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce