Annonce
Kolding

Bilister ramt af det glatte føre: Bil endte på taget

En bil endte på hovedet i det meget glatte føre mellem Kolding og Vamdrup. Foto: H.C. Haulrich
Annonce

Kolding/Vamdrup: Da landet vågende til den 2. januar, var det til meldingen om, at der mange steder var glatte vejbaner.

Det er også årsagen til, at en kvindelig bilist fra Toftlund mistede herredømmet over sin bil og skred af Koldingvej klokken 08.03 lørdag morgen. Uheldet skete få meter vest for Bønstrupvej.

Selv om bilen landede på taget, slap kvinden uskadt fra uheldet, melder Sydøstjyllands Politi. Ved middagstid havde politiet ikke meldinger om andre glatføre-uheld i Kolding Kommune.

Trekantbrand har dog melding om et uheld i nærheden, hvor en anden bilist var en tur i grøften. Ved uheldet, der skete lige over for rastepladsen ved Hjarup, kom ingen til skade.

Fotograf H.C. Haulrich, som har taget fotos til denne artikel, fortæller, at der også et par andre steder langs vejen var tegn på, at bilister havde været ude i rabatten, men var nået tilbage i sikkerhed på vejbanen uden yderligere problemer. Blandt andet var der et sted meget tydelige spor efter en bilist, der havde været helt oppe på cykelstien uden dog at være havareret.

Lidt længere henne ad vejen skete også et uheld, hvor en bilist røg i grøften. Ved dette uheld var der ikke brug for politiets indgriben. Foto: H.C. Haulrich
Mandskab fra Det frivillige Beredskab under TrekantBrand i Kolding var senere på formiddagen atter en tur på Koldingvej, hvor endnu en bilist havde været en tur ude over den nærliggende cykelsti. Det gav brandfolkene lidt arbejde med rengøring på stedet. Bilisten var kørt da brandfolkene ankom. Foto: H.C. Haulrich
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce