Annonce
Esbjerg

Uheld ved Ribe: Kvinde ikke så slemt kvæstet som først antaget

Arkivfoto: Michael Bager

Ribe: En 60-årig kvinde fra Ribe er kommet slemt til skade under et færdselsulykke på Varde Hovedvej nord for Ribe onsdag eftermiddag. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, der modtog anmeldelsen om ulykken klokken 15.49.

- Tre biler har været involveret i det, der ligner et harmonikasammenstød. Det sker på hovedvejen ved rundkørslen i den nordlige ende af Ribe, hvor der ofte sker uheld, fordi der er meget trafik, forklarer vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

I første omgang lød meldingen, at en 60-årig kvinde fra Ribe var kommet slemt til skade ved uheldet og blev bragt til hospitalet med politieskorte. På hospitalet har det dog vist sig, at kvinden ikke var så ilde tilredt som først antaget.

- Hun viser sig ikke at være så slemt tilskadekommen, som man først troede, oplyser Ole Aamann til JydskeVestkysten klokken 21.30.

Ulykken påvirkede efterfølgende trafikken. Varde Hovedvej var i flere timer lukket i begge retninger, men omkring klokken 19.30 oplyste Syd- og Sønderjyllands Politi på twitter, at vejen igen er åben.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Piger på Frørupskolen til ansat: - Jeg slår dig ihjel

Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce