Annonce
Sport

Ukrainsk teenager sender Wozniacki ud i Cincinnati

Vaughn Ridley/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki taber i første runde af WTA-turnering i USA til stortalentet Dayana Yastremska.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki fik kun en kamp ved denne uges WTA-turnering i Cincinnati i Ohio.

Natten til tirsdag dansk tid tabte Wozniacki sin kamp i første runde mod den 19-årige ukrainer Dayana Yastremska, som vandt 6-4, 6-4 efter godt halvanden times spil.

I begge sæt kæmpede Yastremska sig tilbage, efter at Wozniacki havde brudt hendes serv. Ukraineren brød Wozniacki seks gange, og skal i anden runde op mod den tidligere US Open-vinder Svetlana Kuznetsova.

Yastremska følte sig ikke helt hjemme på banen i begyndelsen af kampen mod Wozniacki.

- Det var måden banen var på, atmosfæren. Men jeg kom ind i kampen og forsøgte at finde mit spil og min rytme, siger hun ifølge WTA's hjemmeside efter sejren.

Mens Wozniacki er i gang med en svær sæson uden turneringssejre, så forholder det sig anderledes med det ukrainske stortalent.

Yastremska har i 2019 både vundet i turneringer i Hua Hin i Thailand og Strasbourg i Frankrig.

Og i sidste uges Rogers Cup i Toronto nåede hun frem til kvartfinalerne.

- Jeg synes, at det går godt, er hendes vurdering af sommerens præstationer.

- Målet er så absolut at lave et godt resultat ved US Open. Jeg vil forsøge at spille stærkt her, så det bliver den bedst mulige forberedelse til US Open, siger hun.

Western & Southern Open-turneringen i Cincinnati fungerer som optakt til US Open, der spilles fra 26. august til 8. september.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ansatte er dybt skuffede over lukning af Danfoss-fabrik: Jeg troede fandeme, det var løgn

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark For abonnenter

Smittede patienter: Kirurgs hudlidelse kan have kostet Henrik fra Fanø hans nye hofte

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];