Annonce
Sønderborg

Ulkebøl har fået ny legeplads med en lille bypark

De mange nye legeredskaber blev godt modtaget. Foto: Claus Thorsted

Børn fra 0. og 1. klasse på Ulkebøl Skole kunne torsdag indvie ny legeplads og grønne arealer sammen med udvalgsformand Frode Sørensen(S). Legepladsen erstatter den, der var på Præstegårdsvej, hvor der lige nu bygges børnehave.

Annonce

Sønderborg: Den i gangværende opførelse af en ny stor daginstitution med indkørsel fra Præstegårdsvej har også betydet, at en mange år gammel legeplads på stedet er sløjfet. Men leg er godt, og som formanden for teknik- og miljøudvalget sagde i sin tale til de mange fremmødte børn fra den nærliggende skole "Hvis man holder op med at lege, så går man i stå".

Det kan man ikke just sige om den store børneflok bestående af tre 0. klasser og tre 1. klasser fra Ulkebøl Skole. De var gået turen hen ad Kaplenivej forbi Ulkebøl-Hallen for at være med til indvielsen og med begejstrede jubiiiiii-råb kastede sig over både klatrestativ, rutchebaner og gynger.

- I dag pakker vi den ud og husk nu at brug den rigtig meget. I skal passe på den og ikke ødelægge noget. Men I må gerne slide den op, for vi har folk i kommunen, som kommer og reparerer eller stiller noget nyt op, sagde Frode Sørensen til de mange børn, som desuden blev budt på både flødeboller og farvede marengskys.

Nogle af legeredskaberne fra Præstegårdsvej er blevet genbrugt, men nyt er også kommet til.

I må gerne slide den op, for vi har folk i kommunen, som kommer og reparerer eller stiller noget nyt op.

Formanden for Teknik- og miljøudvalget, Frode Sørensen(S)
Et godt grin på gynehesten. Foto: Claus Thorsted
Annonce

Bær,

- Vi brugte legepladsen på Præstegårdsvej en hel del, så det er rigtig fint, at vi nu har fået en her, som også er dejlig tæt på. Vi kommer dog til at mangle vores mange brombærplanter, mener pædagog i skolens SFO, Birgit Høier.

Til gengæld er her plantet andre bær- og krydderplanter, som kan nydes. For eksempel ribs, solbær og citrontimian.

På et tilstødende grønt område er der opstillet borde og bænke, så stedet kan bruges til en lille udflugt, eller man kan riste en pølse ved bål- og grillpladsen.

Der var også flødeboller og marengskys til alle. Foto: Claus Thorsted
Tror legepladsen sidder lige i øjet. Foto: Claus Thorsted
I forbindelse med legpladsen er der også plantet bær- og krydderplanter veddet tilstødende grønne areal med borde, bænke og grillplads. Foto: Claus Thorsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

90 års fødselsdag: Lisse Vad Hansen

Haderslev

Friture satte ild i køkken

Annonce