Annonce
forside

Ulovlig parkering af lastbiler

Molle Lykke Nielsen

Læserbrev: Det glæder mig oprigtigt, at teknik- og klimaudvalget og plan-, bolig- og miljøudvalget i fuld enighed har besluttet, at sætte ind mod ulovligt parkerede lastbiler i Kolding Kommune.

For Dansk Folkeparti var det også et tema i sidste byrådsvalgkamp. Vi ser meget alvorligt på de problemer, det giver, og de urimelige forhold det er udtryk for.

De to udvalg har besluttet følgende overordnede handlingsplan:

1) Der sker opprioritering af p-kontrollen af lastbiler i erhvervsområderne (max. 6 timer), og en samlet indsats koordineres med samarbejdskommunerne i Sydøstjyllands politikreds og politiet.

2) Forvaltningen iværksætter dialog og tilsyn i forhold til de virksomheder, som har faciliteter til chauffører.

3) Der arrangeres dialogmøde med kommunens logistikvirksomheder i samarbejde med Business Kolding med henblik på at afklare vilkårene for etablering af fælles overnatningsfaciliteter/transportcenter.

4) Der igangsættes lokalplanlægning for transportcenter, så snart der er en konkret henvendelse.

Jeg ser det som gode og vigtige skridt i den helt rigtige retning. Jeg mener også, det er særdeles positivt, at fagforeningen 3F, der repræsenterer mange chauffører, har været inddraget i arbejdet. Det er en opgave, som flest muligt skal inddrages i, at løse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Se højdepunkterne og genlæs livebloggen:  Sådan spillede SønderjyskE sig op på førstepladsen

Billund

Go'on uddeler gratis blomster

Annonce