Annonce
Læserbrev

Ulovligt skal gøres lovligt

Annonce

Læserbrev: Nogle politikere i byrådet i Aabenraa Kommune har for efterhånden lang tid siden givet tilladelse til, at diskotek Seven må etablere sig på Storetorv i byen.

Det er imidlertid ikke tilladt, ifølge den eksisterende og gældende lokalplan. Det vil de samme politikere ikke finde sig i. Så noget må gøres. Noget ulovligt skal gøres lovligt.

De ændrer bare den eksisterende lokalplan, så diskoteket på lovlig vis kan få lov til at ligge, hvor det gør. Det er ikke rimeligt.

Både folk i Aabenraa og de lokale politikere skal overholde lovgivningen. Det kan der ikke være nogen tvivl om.

Derfor må politikerne finde ud af at flytte diskoteket. Formentlig er der plads tættere på havnen, evt. på Skibbroen eller Gasværksvej, hvor det vil genere sine omgivelser mindre.

Hvis det hele ender med, at politikerne beslutter sig for at ændre lokalplanen, så noget ulovligt lige pludselig kan erklæres lovligt, er det ikke i orden. Det er i hvert fald en fremgangsmåde, som giver ekstra næring til det, man kalder politikerlede.

Skal der ydes erstatning til diskotekejeren, må det være de politikere, som har accepteret noget ulovligt, der skal ryste op med erstatningen. Det kan ikke være rimeligt, at skattekroner skal bruges til sådan noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Annonce