Annonce
Esbjerg

Ultimative krav er politisk amatørisme

Annonce

Læserbrev: Jeg måtte lige gnide øjnene et par ekstra gange for at være helt sikker på, at jeg havde læst rigtigt, da jeg mandag morgen den 24. august gik ind på JV.DK, og læste artiklen om Socialdemokratiets tilgang til de kommende budgetforhandlinger.

Allerede inden budgetforhandlingerne overhovedet er gået i gang, har Socialdemokratiets gruppeformand, Jørgen Ahlquist, meldt så ultimativt ud omkring skattelettelser, at selv Anders Samuelsen ville blive imponeret. Ifølge gruppeformanden vil der for Socialdemokratiets vedkommende ikke blive tale om skattelettelser, uanset muligheden for at de kan blive omkostningsfrie for kommunens budget.

Det, synes jeg, er en arrogant holdning at have over for kommunens hårdtarbejdende borgere, og fra konservativ side kommer vi i hvert fald ikke til at indgå i de kommende budgetforhandlinger med ultimative krav. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi kommer til at bringe en tilbagerulning af skattestigningerne fra 2019 på banen.

Derudover er jeg nødsaget til at knytte en kommentar til nedenstående citat fra Jørgen Ahlquist:

“Der er nok at bruge penge på, og derfor kan jeg slet ikke se idéen med at sende pengene tilbage i borgernes lommer - så rige er vi ikke”.

Jørgen Ahlquist ignorerer helt bevidst, at økonomiudvalget har ansøgt Social- og Indenrigsministeriet om muligheden for at sænke kommuneskatten tæt på omkostningsfrit. Derfor er det irrelevant, om vi er en rig kommune eller ej.

Som borgerlig og konservativ er jeg lodret uenig i ovenstående citat, da jeg mener, at borgerens penge som udgangspunkt hører til i borgernes lommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce