Annonce
Debat

Ulve-bøde er forkastelig

Læserbrev: I JydskeVestkysten kunne jeg læse, at Andreas Aabling Petersen er blevet idømt en bøde på 8.000 kroner for at have en holdning til ulve i Danmark.

Vi hylder ytringsfriheden, og jeg synes, at det er forkasteligt, at en mand ikke må have lov til at have en holdning til dette spørgsmål, og jeg må sige, at jeg deler hans holdning. Danmark er et lille land, og det er formentlig ikke et ulveland, for ulvene skal have føde og noget at spise hver dag, og det går ud over alle andre dyrearter, som må lade livet, for at ulvene kan være her. Efterhånden er der nok en del fåreavlere, der kan skrive under på det.

Mårhunden må skydes hele døgnet rundt, det er jeg helt med på, at det er i orden. Jeg forstår bare ikke, hvorfor ulve lige pludseligt skal være fredede. Der er mange holdninger både for og imod, men jeg forstår ikke, hvorfor Andreas Aabling Pedersen skal dømmes og have en bøde for at have en mening. Jeg bakker ham fuldstændig op, og så må jeg tage en bøde også, hvis det skulle komme så vidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce