Annonce
Varde

Ulve skal pryde hjørnet af Lundgade og Lundvej

Værket er endnu ikke lavet. Her er en skitse af, hvordan det skal se ud. Skitsen er bragt med tilladelse fra Poul Erik Bech
Annonce

Varde: Varde får nu endnu et kunstværk. Poul Erik Bech Fonden har tilbudt at købe et værk, "Ulvene af Steen Bendt Langvad, og Udvalget for Kultur og Fritid har sagt ja tak.

- Vi synes jo, det her kunstværk på mange måder er spændende, og temaet og titlen, Ulvene, sammen med den kunstneriske udformning gør, at det på alle måder er et højaktuelt værk, siger Mads Sørensen (V), formand for kultur og fritid, med henvisning til den skarpe debat om ulve i Danmark.

Mens Poul Erik Bech Fonden betaler for værket og transporten til Varde, så bruger Varde Kommune 15.000 kroner på opsætning og vil vedligeholde kunstværket fremover.

Placeringen bliver på hjørnet af Lundgade og Lundvej.

Det er besluttet, at der skal tilføres 10.000 kroner til puljen for vedligehold af kunstværker, hver gang der bliver sat et nyt op. Det bliver først i budgettet for 2021, at de 10.000 kroner bliver tilført.

I de seneste år har Poul Erik Bech Fonden skænket mange kunstværker til Varde.

Værket her er lavet i samme materiale, som Ulvene skal laves af. Det kan dermed give en fornemmelse af, hvordan værket kommer til at se ud. Billedet er bragt med tilladelse fra Poul Erik Bech
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce