Annonce
Kultur

Underholdning: Mark le Fevre kommer til Vejen

Linda P-showet Sabotagehunger er flyttet til 21. april i Troldesalen. Basketballklubben Vejen '81 kan nu også berette, at Mark le Fevre lægger vejen forbi Vejen med sit nye show "Heldig" i 2022.
Annonce

Vejen: Basketballklubben Vejen ’81 gør en indsats for det gode grin. Klubben er således arrangør, når Mark le Fevre kommer til Troldesalen i Vejen 2. februar - næste år.

Med showet "Heldig" er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”.

"Heldig" kredser blandt andet om at få en chance til at omfavne de bump, livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye one-manshow "Heldig" tog  sit udspring i "Bøvl", hvor han arbejdede med moralen, ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Basketballklubben Vejen ’81 melder nu også om en ny dato på showet med Linda P-showet Sabotagehunger i Troldesalen i Vejen, der grundet corona-restriktionerne er rykket til 21. april.

- Mailen vil komme fra Ticketmaster og vi håber at I stadigt vil bakke op om det lokale kulturliv, som I har været så gode til, skriver formand Morten Jensen på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce