Annoncørbetalt indhold

Underholdning Til Fest Med Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Oplev et show i verdensklasse med tryllekunstner og entertainer Nicolaj Mogensen – du og gæsterne vil ikke fortryde det!

Med højt humør og originalt materiale anses Nicolaj som værende blandt Danmarks mest efterspurgte tryllekunstnere. Gennem sin barn- og ungdom har han perfektioneret kunstarten, som han i dag professionelt tager rundt i hele landet og optræder med. Intet er overladt til tilfældighederne, når publikum skiftevis sidder i dyb fascination, samtidig med det imponeres af hans helt eminente komiske timing.

Annonce


Et talent for underholdning

Trylleri er ikke just et fag, der tilbydes som valgfag for eleverne i skolerne – hverken i folkeskolen, 10. klasse eller på gymnasiet. Alt, hvad Nicolaj har lært i faget som tryllekunstner, er derfor helt og aldeles selvlært.

I 10. klasse tog han en noget kontroversiel beslutning, som vil få de fleste forældre til at rynke på næsen, hvis deres børn gjorde sig samme overvejelser. Han fortalte sin mor og far, at han ville leve af at være tryllekunstner. Det blev naturligt nok ikke taget synderligt godt imod af hans forældre, der havde som standpunkt, at en videregående uddannelse måtte være den sikreste vej at gå. Desuden var de noget usikre på, om det at være tryllekunstner overhovedet var et erhverv, der kunne bruges til andet end at agere hyggelig sidebeskæftigelse.

Det stoppede ikke Nicolaj, og da han i 2013 fik studenterhuen på, vidste han, at nu var der oceaner af tid til fordybelse i tryllemæssigt øjemed.

Han fik job i en fritids- og ungdomsklub, hvor han var mange børns yndling – alene af den grund, at han tilbragte utallige timer på at vise trylletricks for børnene. De var ellevilde, og i denne periode steg Nicolajs passion for tryllekunst yderligere.

I 2017 tog Nicolaj så det afgørende skridt – han ville gå selvstændig som professionel tryllekunstner og gøre karriere. Hurtigt røg hjemmesiden i offentligheden, og visitkortene lå klar i trykkeriet. Nu var han klar til at blive booket som tryllekunstner til fest.

Siden det afgørende valg i 2017 er Nicolaj kun blevet mere afklaret med og sikker på, han er havnet i det helt rette element. Han nyder at optræde og gør sit allerbedste, for at publikum er godt underholdt og føler sig tilpas.


En tryllekunstner, der skiller sig ud

På disse parametre skiller Nicolaj sig markant ud fra andre tryllekunstnere:

-      Høj grad af publikumsinddragelse (der bidrager til et nærværende og personligt show)

-      Kvalitetstricks (alle hans effekter er gennemøvet og planlagt ned til mindste detalje)

-      Skræddersyet show (ønsker og særlige behov fra arrangøren inkorporeres i showet)

-      Underliggende humor og komik (eminent timing og improvisation, der skaber højlydte grin)


Hvad venter du på?

Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen som underholdning til jeres næste arrangement ved at sende en helt uforpligtende forespørgsel. Vær opmærksom på, at Nicolajs kalender som oftest er booket et stykke ud i fremtiden – det kan derfor være en god idé at forespørge på ham i god tid.

Han glæder sig til at give gæsterne et magisk minde, de kan tage med sig fra festen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.