Annonce
EfB

Underkendt for offside: EfB følte sig snydt for Kauko-scoring

EfB's Jakob Ankersen fik mere plads at spille på, da han efter pausen blev rykket ud på kanten. Foto: Ludvig Dittmann
EfB-træner Olafur Kristjansson forstod ikke, hvordan Joni kaukos scoring i anden halvleg blev underkendt for offside. Han mente, at hans hold var for forudsigeligt i første halvleg, men havde rigeligt med chancer til at vinde kampen.

JV I KOLDING: Joni Kauko burde nok have været matchvinder, da han sendte et indlæg ind bag Kolding IF-målmand Frederik Ibsen i anden halvleg af kampen, der endte 1-1.

I stedet blev målet annulleret for offside. Det var svært at se på stadion, det var også vanskeligt at se på tv, og EfB-træner Olafur Kristjansson mente også, kendelsen var helt gal.

- I første halvleg har vi to rigtig, rigtig store chancer. Vi har en friløber og en stikning, hvor vi får dårlig træf på bolden. I anden halvleg har vi to rigtig store. Yakovenko og Ankersen, og så synes jeg også, vi scorer et mål. Jeg kan ikke helt se, hvordan han kan blive vinket offside på den. Joni kommer simpelt hen bagfra og er aldrig nogensinde offside på det indlæg dér, sagde Kristjansson.

Han så sit hold spille en dårlig første halvleg og være bagud 0-1 i pausen. Efter sideskiftet blev det gæstende hold meget bedre og satte sig fysisk på kampen.

- Jeg synes ikke, vi spiller godt nok i første halvleg, men i anden halvleg kommer vi efter det. Vi spiller bedre. Det er også en mærkelig kamp i forhold til vores præstation, som var markant bedre i anden halvleg end i første halvleg, sagde EfB-træneren.

- I første halvleg fik vi aldrig tempo på, og vi spillede for forudsigeligt. Trods det fik vi to rigtig store chancer. Vi burde have udnyttet et par af de chancer, vi fik, og vi skulle have haft et mål, men så kan man også sige, at Kolding fik chancer til sidst på grund af vores manglende disciplin i forsvarsspillet.

Olafur Kristjansson var konsekvent og foretog en dobbeltudskiftning i pausen, hvor han sendte Daniel Anyembe og Joni Kauko i kamp og rykkede Jakob Ankersen fra en central position ud på venstrekanten.

Annonce

Svigtende disciplin

- Han spillede derinde mod Silkeborg og spillede rigtig fint, men det fungerede ikke i forhold til at finde ham inde i midten. Vi var for forudsigelige i vores spil. I pausen synes jeg, det var rigtigt at flytte ham ud på kanten og få sat ham i scene derude, hvor der var mere plads, og så få tyngde ind i feltet med Joni som for eksempel på det mål, som jeg ærgrer mig sindssygt meget over, at vi ikke fik, sagde Kristjansson.

Selv om hans hold sad på spillet og havde overskuddet tillod det alligevel Kolding IF at komme til flere store chancer - heriblandt to friløbere - mod slutningen.

- Der skal vi tænke os lidt bedre om. De ting, der havde fungeret i starten af anden halvleg, gik vi væk fra i slutfasen, hvor vi begyndte at spille individuelt uden disciplin. Det førte til de chancer, de fik, mente EfB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Tre smittede familier tæt på at lukke Esbjerg Gymnasium: Borgmester kræver anden model for nedlukning

Annonce