Annonce
Varde

Undersøgelse af Tippen er klar i august

Tippen har været lukket siden årsskiftet. Der er gjort forberedelser, så bygningerne eventuelt kan sælges. Arkivfoto: Morten Nielsen

Ansager: BDO, der er et konsulentfirma, har hele året arbejdet på en rapport, der skal vise, om nogen i den kommunale organisation vidste eller burde have vidst, at der var problemer på Tippen. Det er sket, efter byrådet sidste år valgte at lukke Tippen, der var en døgninstitution ved Ansager. For nogle børn har Tippen, ifølge en tilsynsrapport fra socialtilsynet, haft en "direkte negativ indflydelse".

Kommunaldirektør Mogens Pedersen forventede, at rapporten fra BDO ville være færdig i marts. JydskeVestkysten har jævnligt fulgt op på, om rapporten var ved at være klar, men hver gang har svaret været, at undersøgelsen tog længere tid end forventet. Men nu skulle den være på trapperne.

Mogens Pedersen skriver i en mail: "Den vil blive behandlet i Udvalget for Økonomi og Erhverv ultimo august. Der er sket det undervejs, at i takt med, at BDO har dykket ned, så har de fået behov for at tale med lidt flere personer. Så derfor har det taget lidt tid."

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce