Annonce
Tønder

Undersøgelse: Virksomhederne i Tønder er tilfredse med jobcentret

Virksomhederne er udmærket tilfredse med det lokale jobcenter. Arkivfoto

Jobcenter Tønder har foretaget sin årlige tilfredshedsundersøgelse blandt det netværk af virksomheder, der benytter jobcentret. Her er grundlæggende stor tilfredshed over det meste af linjen.

Annonce

Tønder: Virksomhederne i Tønder er vældig godt tilfredse med samarbejdet med Tønder Jobcenter, lyder det i en pressemeddelelse.

Udsagnet bygger på den årlige tilfredshedsundersøgelse foretaget blandt de 182 medlemmer af Jobcenter Tønders virksomhedsnetværk. 36 procent af virksomhederne svarer, at de er "meget tilfreds" med samarbejdet. 63 procent sætter kryds i "tilfreds", og blot en procent har erklæret sig decideret "utilfreds" med samarbejdet.

- Et vellykket og godt samarbejde med virksomhederne og de lokale arbejdsgivere er helt afgørende for, at vi som kommune kan lykkes på beskæftigelsesområdet. Vi har i beskæftigelsesindsatsen stor gavn af, at der er virksomheder, der tager et socialt ansvar og åbner arbejdspladsen for de af vores borgere, som har brug for lidt ekstra støtte for at kunne udvikle sig eller fastholdes i job, siger Jan Voss Hansen (DF), formand for Tønder Kommunes arbejdsmarkedsudvalg, i pressemeddelelsen.

Annonce

Et godt råd

I 2017 har man haft et særligt fokus på sygefravær, og derfor har der i den årlige tilfredshedsundersøgelse været specifikke spørgsmål til netop det område. For eksempel omkring fastholdelse af medarbejdere.

Her er Danish Crown blandt de virksomheder, der har positivt at sige om samarbejdet med Tønders Jobcenter. Dog med plads til forbedringer.

- Vi har haft medarbejdere, der ikke umiddelbart har kunnet hverken delvis raskmeldes eller komme i praktik her på arbejdspladsen og derfor er blevet arbejdsprøvet i anden virksomhed. Her har jobcentret naturligt haft fokus på vores medarbejder og den virksomhed, der har vedkommende i afprøvning. Men set fra min stol og som arbejdsgiver har jeg et ønske om stadig være tæt på processen, så jeg ved, hvordan det går, citeres Lars Vikkelsø, assistent manager på Danish Crown i Skærbæk for i pressemeddelelsen.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Irene tog springet før denne uges massefyringer på Danfoss: - Jeg ville ikke være en af de sidste tilbage

Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce