Annonce
Aabenraa

Undersøgelse viser positiv effekt af indsats mod unges angst og depression

Aabenraa: I en pressemeddelelse fra Aabenraa Kommune slås det fast, at det kommunale ungeforløb "Lær at tackle angst og depression - for unge" har en effekt i retningen af mindre angst, mindre depression, bedre søvn, øget trivsel og bedre livskvalitet for de 15-25 årige, der har deltaget i forløbet. "Det viser første del af en ny effektevaluering, der er gennemført af Statens Institut for Folkesundhed, hvor 483 unge har deltaget i evalueringen", skriver Aabenraa Kommune.

Evalueringen, der er lavet i perioden 2018-2019, viser, at kursisternes depressions- og angstsymptomer falder, og at der sker en bedring i kursisternes trivsel, mestring, somatisering og søvn.

- At de første resultater viser, at de unge, som er en del af forløbet, får det bedre med sig selv, det glæder mig rigtig meget. For Aabenraa Kommune skal være et sted, hvor færrest mulige børn og unge mistrives, siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Aabenraa Kommune, Karsten Meyer Olesen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Styrelse sender 27 medarbejdere til Skovparken og Munkebo for at stoppe smittespredning: Her har man endnu ikke fået bugt med smitten

Annonce