Annonce
Vejen

Underskriftindsamling: - Vi synes ikke, det har været en retfærdig proces

Nicoline Hoff Nielsen har sammen med to andre fra Bække startet en underskriftindsamling. Privatfoto
Tre borgere i Bække har startet en underskriftindsamling, hvor man kan skrive under, hvis man mener, at den nye daginstitution i byen skal etableres på Bulderbo-grunden.

Bække: Lørdag aften startede Nicoline Hoff Nielsen sammen med to andre Bække-borgere en underskriftindsamling. Hun har selv børn i byen, og hun mener ikke, at politikerne i Udvalget for skoler og børn traf den rigtige beslutning, da de tirsdag i sidste uge blev enige om, at man skulle bygge den nye daginstitution i Bække i forlængelse af skolen.

- Vi vil gerne høres, og vi synes ikke, at det har været nogen retfærdig proces det her. Samtidig kan vi også mærke, at der er rigtig mange, som stiller spørgsmålstegn ved placeringen, når der nu er så mange muligheder ved Bulderbo, forklarer Nicoline Hoff Nielsen.

Nicoline Hoff Nielsen har lagt underskriftindsamlingen op på byens Facebook-gruppe, hvor man via et link kan gå ind og skrive under. Mandag eftermiddag havde 254 mennesker gjort netop det.

Annonce

- Med scenarie D bliver daginstitutionen presset ind mellem indskolingen og vores overbygning, og som forælder vil man bare gerne have, at ens børn kan komme ud til en masse natur. Jeg forstår godt, hvis man fra kommunens side gerne vil lave et børnecenter med en fælles ledelse, men det kan man også have, selvom det er på to placeringer. Det tager de slet ikke højde for, forklarer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce