Annoncørbetalt indhold

Undgå bøvl med gardinerne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du bor i lejebolig, eller har købt dit eget hus, så er det altid problematisk med gardiner til vinduerne. Det hører sig nemlig til de sjældnere ting, at de gamle gardiner passer perfekt i dit nye hjem. Derfor skal du måle, finde priser, farver osv. inden du igen, kan få noget foran vinduerne.


Annonce

Få professionel hjælp.

Der findes to løsninger, hvis du ønsker hjælp af professionelle til dine gardiner. Den ene mulighed er at tage ud i butikkerne for at få hjælp. Her kræver det, at du selv måler dine vinduer op, således at det stemmer, overens med det du gerne vil have produceret.

Den anden løsning er gardinbusser. Gardinbusser er smarte, fordi de kører hjem til dit private hjem. Her gør de alt arbejdet for dig, således at du blot skal læne dig tilbage. Du vælger type, materialer, farve osv. Så ordner de resten med opmåling, produktion og montering. Det kan især anbefales at benytte sig af gardinbus til mere komplicerede vinduer, hvor man skal tage hensyn til avancerede mål og detaljer. Det er det sikreste og mest professionelle valg, som du kan foretage dig i forbindelse med opsætningen af helt nye gardiner til dit hus.


Vi har samlet en række løsninger, som måske passer til dit hjem:

Gardiner

Persienner

Rullegardiner

Plissegardiner

Lamelgardiner

Multishade


Dine gardiner skal afspejle resten af rummet

Det er vigtigt, når du skal vælge gardiner, at der er en rød tråd med resten af rummet. Hvis det er muligt, er det også vigtigt at følge resten af husstanden. Gardiner er ikke blot en afskærmning mod sollys eller generelt lys. Det er indretning, ligesom alt andet du indretter din husstand med. Derfor skal man vælge gardiner ud fra husstandens stil og indretning.


Persienner er også en løsning

Persienner er også en meget populær løsning. Ligesom gardiner findes de i et hav af afskygninger, som giver forbrugeren mange muligheder. Det smarte ved persienner er funktionen, hvor forbrugeren får mulighed for at vippe på persiennerne, således at sollyset ikke står direkte ind i rummet. Det giver muligheden, for at skåne mod sollys, samtidig med at man stadig får det rigtige lys ind i rummet. Persienner er også værd at benytte, fordi de er nemme at rengøre. De kan med fordel sættes op i vådrum, som f.eks. bad, bryggers eller køkken.


Mørklægningsgardiner kan være en fordel

I soveværelset og på børneværelset kan det være en fordel at montere mørklægningsgardiner. Specielt om sommeren kan det være en klar fordel, da sollyset er meget gennemtrængende. Om sommeren er det generelt meget lyst, og derfor vil mørklægningsgardiner skåne disse rum for ekstra lys. Det vil give mere ro i de pågældende ro til afslapning eller nattesøvn. En anden væsentlig ting med mørklægning er, at de rent faktisk ’køler’ rummet lidt ned. Mørklægning modvirker nemlig, at solen kan stå direkte ind i vinduet. Derved sænkes temperaturen i rummet.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.