Annonce
Læserbrev

Undgå en ny Tirpitz-situation

Annonce

Læserbrev: I december skrev jeg et læserbrev om min bekymring vedrørende til- og frakørsel ved den kommende Frelloskole.

Min bekymring handler i korte træk om den massive trafik, en ny stor skole vil give, med den beliggenhed, tilfældet er. Det er simpelthen så vigtigt, at der tages højde for det, inden skolen starter!

Jeg har fået rigtig mange kommentarer, både på min Facebookside og på gaden, og det er jeg glad for. Som en kvinde sagde til mig – jeg er nødt til at læsse mine børn af ved skolen om morgenen, skal der ikke være mulighed for det?

Jo, selvfølgelig skal der det. Der er mindre børn, der bor langt fra skolen, hvor jeg til fulde forstår, forældrene vælger at køre dem. Men i det store billede kunne jeg tænke mig, at der blev kigget alvorligt på det, jeg skrev om sidst – nemlig skole-trafiksikkerheden. Jeg er af den overbevisning, at man ved at fremme sikkerheden, med eksempelvis mere skolepatrulje, kan sende flere børn i skole til fods eller på cykel i stedet for på bagsædet af forældrenes bil.

  • Sker der da mange ulykker? Skrev en. Nej, jeg tror ikke, der sker mange ulykker, og det håber jeg heller ikke, der vil gøre i fremtiden. Men vi står overfor en ny situation. Skulle man være i tvivl, så læg din vej forbi området ved Campus kl. 7.45 en morgen, og forestil dig så eleverne 10 år yngre.

Der bør kigges på såvel til- og frakørsel samt parkering med kritiske og konstruktive øjne.

Alberte Højgaard. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce