Annoncørbetalt indhold

Undgå skader ved kontorarbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du arbejder på et kontor eller har et meget stillesiddende job, så tænker du ikke nødvendigvis over, at det er muligt at få skader. Når du ikke bevæger dig ret meget, når du arbejder, er det ikke sikkert, at du er opmærksom på at passe på din krop.


Annonce

Dog er det vigtigt at være opmærksom, for du kan sagtens få computerrelaterede smerter i din krop, hvis ikke du sørger for at sidde korrekt og bruge de rette hjælpemidler.


Brug de rette hjælpemidler


Når du sidder ved en computer og arbejder, findes der heldigvis mange hjælpemidler, der skåner din krop. Det er nemlig muligt både at få smerter i nakke, skuldre, arme, håndled m.m. En mousetrappe gør, at du ikke behøver at bruge en almindelig computermus. Det er nemlig anstrengende for din arm. En mousetrappe gør det muligt for dig at holde dine arme i en behagelig stilling. Mousetrapper fås i mange varianter og designs, så du skal finde en, der matcher dine behov. Derudover findes der også en underarmsstøtte eller en musemåtte med en ergonomisk støtte til dit håndled. Det vigtigste er, at du prøver på ikke at anstrenge dine arme for meget.


Variér dine arbejdspositioner


Det er ikke muligt at sidde og arbejde i den samme position hele tiden. Det er hverken rart eller sundt for din krop. Derfor er det en god idé, hvis du prøver at bevæge dig så meget som muligt og variere dine arbejdspositioner.


F.eks. kan du skifte mellem at sidde ned og at stå op. Du kan også øve dig i at bevæge din krop en gang imellem eller at gå en tur frem og tilbage på dit kontor et par gange. Når du varierer dine arbejdspositioner, gør du det mindre sandsynligt, at du får smerter eller skader i din krop.


Placér din skærm i øjenhøjde 


Det er som sagt også almindeligt, hvis du får ondt i din nakke. Det skyldes som regel, at du ikke sidder i en god position med dit hoved. Hvis du f.eks. kigger meget ned på din computerskræm, så går det ud over din nakke. Derfor skal du så vidt muligt forsøge at placere din computerskærm, så du kigger ligeud.


Hvis du har en bærbar, er det lidt sværere at sørge for, men faktisk findes der nogle smarte stativer, der gør det muligt. Det er i virkeligheden hverken svært eller kompliceret. Til gengæld er det en rigtig god idé.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.