Annonce
forside

Undren over Ejler Schütt i diskotekssagen

Læserbrev: At unge mennesker i det såkaldte § 17-4 udvalg ønsker, at der kan placeres diskoteker i midtbyområdet, kan vel ikke komme bag på nogen. Når de pågældende om ti-femten år selv har en familie, vil de nok betakke sig for at have et diskotek i naboejendommen!

Hvad der derimod kan undre, er, at Ejler Schütt - som åbenbart deltager i 17-4 udvalgets møde som repræsentant for byrådet - ikke gør de unge opmærksom på, at diskotekets placering for længst er blevet erklæret ulovligt. Herved sender jo han jo et helt forkert signal om, at "man ikke behøver at tage hensyn til, at noget er ulovligt"

Det positive i Schütts indlæg er dog, at han nu har erkendt, at der er mange ulemper og problemer for beboerne i nærheden af et diskotek. I de ti måneder, hvor vejret tillader det, vil i gennemsnit op mod en tredjedel af diskotekets gæster befinde sig udenfor for at få frisk luft, snakke, ryge, få en øl fra bagagerummet m.v.

Borgmesteren og hans flertal i byrådet med Ejler Schütt er tidligere blevet gjort opmærksom på, at Miljøstyrelsen har inddelt virksomheder i miljøklasser, og hvor diskoteker, barer m.v. er i miljøklasse tre til fire, hvor afstanden til beboelse skal være minimum 50 meter (miljøklasse tre), men sandsynligvis minimum 100 meter fra beboelse (miljøklasse fire).

Iflg. § 17-4 udvalget og Ejler Schütt er hele midtbyområdet nu i spil for etablering af diskoteker uden hensyn til beboerne, og det på trods af at vi har et område på Gasværksvej, hvor i forvejen diskotek Gazzværket ligger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Dali indtager Kunsthuset

Annonce