Annonce
Vejen

Undrer du dig over noget i Vejen Kommune? Nu kan du stille spørgsmål direkte til redaktionens journalister

Er der noget i Vejen Kommune, du undrer dig over, så hjælper redaktionen gerne med at finde svar på dit spørgsmål. Arkivfoto: Dorthe Wolff
På JydskeVestkysten Vejen vil vi gerne skrive historier, der betyder noget for dig som læser. Derfor giver vi dig nu muligheden for stille spørgsmål direkte til vores journalister, hvis der er noget i din dagligdag i Vejen Kommune, som du går og undrer dig over.

Spørg os: De fleste af os undrer os hver dag. Det kan være på en tur rundt i kommunens byer, en debattråd på Facebook eller en samtale med en kollega, der vækker et spørgsmål.

Sidder du med sådan en undren og savner svar, har du nu mulighed for at spørge JydskeVestkystens journalister på Vejen-redaktionen, der dækker hele Vejen Kommune.

Fremover vil du nemlig blive mødt af boksen "Spørg redaktionen," som du ser i bunden af denne artikel, hver gang du læser en historie på jv.dk/Vejen.

Annonce

Vi arbejder hver dag for at fortælle historier om det, som fylder i vores læseres hverdag.

Men vi ved også, at det, du og andre læsere går og studser over til daglig, ikke altid når frem til vores bord og bliver til journalistik.

Men vi vil rigtig gerne vide, hvad du vil vide, så hold dig ikke tilbage med at spørge. Måske gemmer der sig endda en større historie bag det, du har diskuteret med naboen over hækken.

På Vejen-redaktionen forsøger vi at have antennerne ude i hele kommunen. Vi undersøger og skriver om alt det, der er væsentligt for dig at vide, uanset om du bor i Føvling, Lintrup eller Andst.

Vi kan ikke love, at vi skriver om alle de spørgsmål og input, vi modtager. Men vi kan love, at vi tager din henvendelse seriøst og vender den på vores redaktionsmøder sammen med alle vores andre ideer. Har vi opfølgende spørgsmål, tager vi fat i dig.

Du kan læse mere på vores tema-side spoerg.jv.dk/Vejen, hvor du også kan stille dit spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Tønder på skrump: Befolkningstallet rasler ned og det er Tønders egen skyld, mener ansvarlig politiker

Annonce