Annonce
Aabenraa

Ung Aabenraa-cellist vandt 2000 kroner

Victoria Holm har spillet cello, siden hun var seks år, og det var tredje gang, hun stillede op i talentkonkurrencen. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Aabenraa/Sønderborg: 13-årige Victoria Holm fra Aabenraa Musikskole kunne tage hjem med 2000 kroner, da hun forleden deltog i Syddansk Talentkonkurrence i Alsion i Sønderborg.

I konkurrencen, der er for deltagere fra hele regionen, løb den unge cellist med sceneprisen, der gives til den musiker, der "med sin optræden, sit spil og sin formidling af musikken i særlig grad rammer publikum, og hvor deltageren formår at få musikken kommunikeret ud over scenekanten", som lederen af musikskolen i Sønderborg, Allan Ørslev, der har arrangeret årets konkurrence, forklarer det.

Dommerpanelet bestod af en pianist fra musikskolen, to musikere og musikchefen fra Sønderjyllands Symfoniorkester, og i deres motivation for at give sceneprisen til Victoria Holm stod: ”Dommerne så og hørte en gennemført præstation, som blev kombineret med et dejligt kropssprog, der hos dommerne efterlod indtrykket af stor glæde og interesse for musikken."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce