Annonce
Ishockey

Ung back forlænger med Energy

Anders Koch var med til at fejre danske mesterskaber i 2016 og 2017. Arkivfoto: Søren Gylling

ESBJERG: Anders Koch spiller også i gult i den kommende sæson.

Den 21-årige back har forlænget sin kontrakt med Esbjerg Energy.

- Jeg er lidt træt af den tidlige exit, som Energy-holdet og jeg havde i sidste års slutspil. Det er mit mål, at både jeg selv og holdet skal gøre det bedre i den kommende sæson. Men vi må jo se, hvad fremtiden bringer, siger Anders Koch i en pressemeddelelse.

- Jeg synes som sagt hverken, at mit eller holdets spil var optimalt sidste år og den sidste sæson var vel blandt de personligt dårligste og mest skuffende, som jeg har spillet. Det har jeg mod på at forbedre og arbejdet herpå er startet for både jeg selv og holdkammeraterne.

Assistenttræner Thor Dresler håber, at Koch får en større rolle på holdet i fremtiden. - Anders Koch arbejder med sin fysik ikke mindst udenfor sæsonen. Og så tror jeg, at han kan forbedre sig ved at arbejde med sit spændingsniveau og sin aggressivitet. Det kunne give ham mere spilletid, gøre ham mere konstant og give ham en større rolle på holdet, lyder det fra Dresler.

Anders Koch, der er født og opvokset i Esbjerg, debuterede for klubben for fire sæsoner siden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce