Annonce
SønderjyskE

Ung camerouner stopper i SønderjyskE

William Tchuameni (i midten) var med i opstarten til den nye sæson, men han og SønderjyskE har nu valgt at ophæve kontrakten. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

SønderjyskE og William Tchuameni blev aldrig noget godt match. De to parter har valgt at stoppe samarbejdet, oplyser SønderjyskE på sin hjemmeside.

Den 22-årige camerounske angriber stopper to år før kontraktudløb.

– Vi er blevet enige om, at det bedst at opsige kontrakten her og nu. Han har været for langt fra spilletid, og det skal han nu ud og jagte andre steder. Han er stadig ung og har mulighed for at få en god karriere. Vi takker ham for tiden i SønderjyskE og ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til hjemmesiden.

William Tchuameni nåede 12 Superliga-kampe for SønderjyskE, siden ham kom til i sommeren 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Vejen

Wagner garanterer Lurrery af høj karat

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];