x
Annonce
Vejen

Ung direktør overtager Vejen-virksomhed

Jeppe Sund Nielsen er en relativt ung direktør, men får erfarne erhversfolk at støtte sig til i sin nye rolle. Pressefoto
Jeppe Sund Nielsen skal fremover stå i spidsen for Vally-Matic. I den første tid bliver det under oplæring af sin forgænger.

Vejen: Vally-Matic, der er landets eneste producent af fleksible slanger til komfortventilation og industriformål, har ansat Jeppe Sund Nielsen som administrerende direktør.

Han er søn af Vejen-virksomhedens ejer, Keld Sund Nielsen, men blev fremhævet som mulig fremtidig chef af erhvervsmanden Leif Dambo Jensen, som kender ham fra deres fælles fortid som bestyrelsesmedlemmer i Teknisk Gummi Horsens.

- Jeg var egentlig indstillet på at få mere erfaring og uddannelse, inden jeg sagde ja til et lederjob. Men da min forgænger som direktør, Frank Fallesen, ville blive i tre måneder for at oplære mig i jobbet, følte jeg mig tryg ved at tage imod tilbuddet, siger Jeppe Sund Nielsen.

Vally-Matic beskæftiger syv medarbejdere, heraf fire meget erfarne i produktionen, og afsætter fleksible slanger i mange størrelser og materialer gennem grossister i hovedsageligt Danmark, men også i Norge og Sverige. Slangerne anvendes til luftudskiftning i boliger, kontorbygninger og virksomheder samt til industriformål.

- Produktionen er i god gænge, og min opgave bliver først og fremmest at øge vores portefølje af grossister og andre samarbejdspartnere i Skandinavien, så vi kan skabe vækst, siger Jeppe Sund Nielsen.

Annonce

Jeg var egentlig indstillet på at få mere erfaring og uddannelse, inden jeg sagde ja til et lederjob. Men da min forgænger som direktør, Frank Fallesen, ville blive i tre måneder for at oplære mig i jobbet, følte jeg mig tryg ved at tage imod tilbuddet.

Jeppe Sund Nielsen, ny administrerende direktør hos Vally-Matic

Mentorer på sidelinjen

Ved udgangen af februar forlader Frank Fallesen virksomheden for at tiltræde som key account manager hos Støtek i Vojens, hvor han tidligere har været ansat. Han har accepteret at indtræde i Vally-Matics bestyrelse, hvor Leif Dambo Jensen fortsætter som formand, og Keld Sund Nielsen også har sæde. De tre bestyrelsesmedlemmer vil særligt i den første tid fungere som mentorer og siden rådgivere for Jeppe Sund Nielsen.

Jeppe Sund Nielsen er 24 år og har HHX-eksamen fra hjembyen Vejle. Han gennemførte derefter en toårig salgsuddannelse hos Pressalit i Ry, som fremstiller toiletsæder og badeværelsesløsninger.

De seneste tre år har han i flere måneder ad gangen rejst godt rundt i verden, hvor han har taget undervisning i kulturelle forhold, forretningsengelsk og præsentationsteknikker. Desuden overvejer han at indlede en HD-uddannelse ved siden af chefjobbet senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce