Annonce
forside

Ung Esbjerg-rytter stjal showet fra OL-rytterne

Anna Kasprzak overraskede 15-årige Anna Krarup Slinkert, da OL-rytteren valgte at give sin ærespræmie til den unge pararytter, der ovenpå sin kvalifikation til senior DM lørdag brugte søndagen på at være frivillig ved landsstævnet i Esbjerg. Foto: Chresten Bergh

Præmieoverrækkelsen ved landsstævnet i Esbjerg endte med at blive en hyldest af Esbjerg og Omegns 15-årige pararytter, Anna Krarup Slinkert, der netop har kvalificeret sig til DM.

Annonce

Esbjerg: Mens OL-rytterne kæmpede om placeringerne i årets første store dressurstævne, var det en ung esbjergensisk rytter, der endte med at stjæle showet, da Esbjerg og Omegns Rideklub lagde faciliteterne til landsstævnet Helles Rideudstyrs B-stævne for heste.

Den 15-årige pararytter, Anna Krarup Slinkert, var ovenpå lørdagens DM-kvalifikation frivillig ved landsstævnet om søndagen. Her fik den unge esbjergenser noget af en overraskelse, da hun skulle uddele sponsorgaverne. I stedet for, at søndagens vinder af grand prix special, den danske OL-rytter Anna Kasprzak, skulle have sin æresgave, gik den til den 15-årige rytter som en hyldest for hendes flotte resultater og indsats ved stævnet.

- Jeg var lige ved at græde. Det var bare så stort. Jeg troede, at jeg skulle aflevere sponsorgaverne. Jeg går og drømmer om at blive lige så god som hende, fortæller en storsmilende Anna Krarup Slinkert, der nu både er klar til DM i U25-klassen og til senior DM til sommer.

- Jeg ville godt give min ærespræmie videre. Den er til en lokal rideudstyrsbutik, så jeg tænkte, at en af de lokale ville blive mere glad for den end mig. Jeg ville gerne vise, at jeg er glad for at komme her, så jeg tog kontakt til Lene Goller, der med det samme pegede på Anna, fortæller Anna Kasprzak.

Jeg var lige ved at græde. Det var bare så stort. Jeg troede, at jeg skulle aflevere sponsorgaverne. Jeg går og drømmer om at blive lige så god som hende.

[b]Anna Krarup Slinkert, pararytter og klar til DM.[/b]
Landsstævnet, der i år gik under navnet Helles Rideudstyrs B-stævne, er blandt flere af landets bedste dressurryttere blevet stævnet, hvor de skyder sæsonen i gang. Foto: Chresten Bergh.
Annonce

OL-flammen tændes i Esbjerg

Både Anna Kasprzak og Anna Krarup Slinkert har ovenpå weekenden fokus rettet mod sommeren. Mens det for Anna Krarup Slinkert gælder de danske mesterskaber, gælder det for Anna Kasprzak om at få OL-kvalifikationen i hus ved VM. Årets første skridt imod Tokyo og de fem OL-ringe blev dermed taget i Esbjerg.

- Weekenden er gået udmærket. Jeg er mest tilfreds med lørdagen, selv om jeg lavede lidt dumme fejl. Vi havde et program, som jeg ikke har haft så meget fokus på med ham, siger Anna Kasprzak med henvisning til sin vallak, Rock Star, og fortsætter:

- Det er godt at være i gang med stævnerne igen. For mig gælder det VM til sommer og forhåbentligt en OL-kvalifikation. Denne gang har vi kun et skud i bøssen, da DIF kun vil sende os til OL, hvis vi kvalificerer os som hold.

Anna Krarup Slinkert sikrede sig sidste år DM-sølv på sin pony. Denne sæson er hendes første på hest. Foto: Chresten Bergh.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce