Annonce
forside

Ung Esbjerg-svømmer vandt dobbelt guld ved nordiske mesterskaber

De nordiske mesterskaber i svømning blev afholdt i den finske by, Oulu, fra den 7.-9. december. Arkivfoto: Chresten Bergh.

Finland: Esbjerg Svømmeklubs Mikkel Gadgaard sikrede sig karrierens hidtil største resultat, da han i weekenden hentede to guldmedaljer ved de nordiske mesterskaber i svømning. De to medaljer blev hentet i henholdsvis 200- og 400 meter fri.

Gadgaard var en af i alt otte danske seniorsvømmere, der, på baggrund af stærke præstationer i det forgangne år, havde fået chancen for at repræsentere Danmark ved de nordiske mesterskaber. En chance den unge Esbjerg-svømmer greb og udnyttede til fulde.

- Det var virkelig fedt. Siden DM, i starten af november, har jeg arbejdet hårdt og fokuseret på både 200- og 400 meter-distancen. Det er derfor dejligt at se, at de mange timers træning giver pote, udtaler den nykårede nordiske mester.

Selvom de to NM-medaljer var et stort resultat for Gadgaard, ser det 19-årige svømmetalent allerede fremad mod karrierens næste store mål.

- Mit næste mål er uden tvivl at kvalificere mig til det kommende verdensmesterskab på langbane, som afholdes til sommer. Så det skal der arbejdes benhårdt for i den kommende tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ni corona hotspotområderne er nedlagt

Annonce