Annonce
Esbjerg

Ung esbjergenser deler telt med racerkoryfæ

Patrick Egsgaard skal danne team med motorsportsstjernen Jan Magnussen.

Den 19-årige Patrick Egsgaard bliver makker med Jan Magnussen, når Telesikring Racing genopstår i kampen om DTC.

Annonce

Racingteamet Team Telesikring med den esbjergensiske erhvervsmand Ejgil Egsgaard blandt hovedaktørerne genopstår nu med en opsigtsvækkende konstellation. Teamet, der tidligere har kørt med i DTC-serien, har indgået en samarbejde med Jan Magnussen, og sammen med unge Patrick Egsgaard, søn af Ejgil Egsgaard, skal de i den kommende sæson forsøge at generobre DTC-mesterskabet.

Samarbejdet mellem Jan Magnussens team, Magnussen Racing Experience, og det esbjergensiske sikrings- og alarmselskab er kommet i stand hen over vinteren, og ingen glæder sig mere til at komme i gang end den blot 19-årige Patrick Egasgaard, som efter en række gode sæsoner på gokartbanerne sidste år debuterede i dansk motorsport kongeklasse.

- Det er fantastisk at skulle dele teamtelt med Jan Magnussen. Jeg har stadig meget at lære i den her serie, og allerede på nuværende tidspunkt kan jeg mærke, at Jan bliver en god læremester, siger Patrick Egsgaard i en pressemeddelelse.

Og træning bliver der nok af. Hele teamet drager senere i denne måned til Italien, hvor de to racerbiler skal testes på Riccardo Paletti-banen nær Verona i Italien.

Også den motorsportsinteresserede og stolte far Ejgil Egsgaard, har store forventninger.

- Vi har tidligere prøvet af vinde DTC-mesterskabet, og den følelse vil vi have igen. Jeg er ikke tvivl om, at vi har potentialet med Jan Magnussen og hans dygtige folk, og samtidig får vi mulighed for at skabe de perfekte rammer i forhold til oplevelser til vores kunder og partnere ude på racerbanerne, siger Ejgil Egsgaard.

Præsentation

Telesikring Racing afvikler den 14. april et officielt pressearrangement på Jyllands Ringen, hvor kørere, biler og teamfolk vil blive præsenteret. Her fremlægges desuden teamets planer og forvetninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Esbjerg

Skole, gymnasium og fodboldklub sender hundredevis af unge i selvkarantæne: Mundbind kan være på vej til skolerne

Annonce