Annonce
Kolding

Ung Kolding-målmand fremhæves af UEFA: Et af de 10 største nye fodboldtalenter i Europa

Lene Christensen har været fast målmand på KoldingQ's ligahold i fodbold siden 2018. Hun har spillet på flere ungdomslandshold, men fik i 2020 debut på A-landsholdet i en EM-kvalifikationskamp mod Italien, hvor hun holdt målet rent og blandt andet havde en kæmpe redning. Arkivfoto: Søren Gylling

Kolding: Det er ikke kun i Danmark, at man har lagt mærke til KoldingQ's 20-årige målmandstalent på fodboldligaholdet, Lene Christensen.

Også i resten af Europa har man noteret sig, at man i Lene Christensen har med en usædvanlig dygtig, ung målmand at gøre. I december fik Lene Christensen debut på A-landsholdet i fodbold, da hun spillede hele EM-kvalifikationskampen mod Italien og holdt målet rent og havde nogle særdeles gode redninger. Hun var dermed med til at sikre Danmark førstepladsen i puljen og kvalifikationen til EM.

Nu har UEFA taget Lene Christensen med på den liste over 10 unge, kvindelige europæiske fodboldspillere, som man skal holde særligt øje med i 2021. UEFA fremhæver både, at hun allerede i 2018 imponerede mange under kampene U19-EM, ligesom man også peger på hendes flotte debut for A-landsholdet i 2020.

Efter sin debutkamp på A-landsholdet fortalte en glad Lene Christensen følgende til JydskeVestkysten:

- Da jeg var færdig med kampen, var jeg godt nok overvældet. Det var sådan en debut, jeg havde håbet på, men ikke turdet drømme om. Jeg er virkelig, virkelig stolt over kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Annonce