Annonce
Indland

Ung mand fundet dræbt af skud i grønt område i Brøndby

Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
Politiet søger vidner, efter at død 25-årig blev fundet af hundelufter. Undersøgelse stoppede S-tog.

En hundelufter fandt tidligt lørdag morgen en 25-årig skuddræbt mand i et grønt område i Brøndby Strand.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Borgeren slog alarm lidt efter klokken syv.

Politiet tror, at drabet skete mellem fredag klokken 18 og lørdag morgen.

Noget tyder på, at der er tale om et opgør i et kriminelt miljø, lyder det fra vicepolitiinspektør Peter Malmose i Københavns Vestegns Politi.

Men han påpeger samtidig, at det er en foreløbig antagelse.

- Vi vil gerne understrege, at der ikke er grund til at tro, at nogen har skudt en tilfældig borger, siger Peter Malmose til Ritzau lørdag eftermiddag.

Politiet efterforsker sagen som drab og har i løbet af lørdag formiddag og eftermiddag været i kontakt med flere vidner.

I et forsøg på at få informationer og for at skabe tryghed har lokale betjente lørdag blandt andet opholdt sig nær boldbanerne i Tybjergparken.

Offeret er fra Københavns Vestegn, men ikke fra lokalområdet i Brøndby Strand, hvor han blev fundet, fortæller vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Han ønsker lørdag eftermiddag ikke at oplyse, hvor mange skud der er afgivet mod offeret, eller om politiet har fundet gerningsvåbnet.

Der er endnu ingen anholdte i sagen.

Fundet af den dræbte 25-årige mand udløste et større politiopbud i området omkring Strandesplanaden og Tybjergparken, hvor blandt andet hundepatruljer blev sendt ud.

Jagten på spor i sagen fik også i en kort periode lørdag trafikale konsekvenser. Alle S-tog mellem Vallensbæk og Åmarken Station blev stoppet, mens betjente undersøgte strækningen ved skinnerne.

Borgere, der måtte have oplysninger i sagen, opfordres fortsat til at kontakte Københavns Vestegns Politi.

/ritzau/

Annonce
Pressemeddelelse fra politiet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce