Annonce
Sønderjyske Ishockey

Ung SønderjyskE-spiller efter første sæsonmål: Fedt at sætte holdet i gang

Kasper Diedrichsen (yderst til højre) var i januar med til at vinde pokalturneringen med SønderjyskE. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
19-årige Kasper Diedrichsen scorede sit første sæsonmål for SønderjyskE, da holdet tabte 4-5 i Aalborg tirsdag aften. Selvom det ikke endte med en sejr, er det unge talent alligevel glad for, at hans mål fik sat holdet i gang.
Annonce

Ishockey: Der poppede et nyt navn op blandt SønderjyskE-målscorerne i tirsdagens nederlag til Aalborg Pirates.

Midtvejs i første periode af udekampen i det nordjyske udlignede unge Kasper Diedrichsen nemlig til 1-1 og kunne dermed notere sig for sit første sæsonmål for de lyseblå.

Optakt

Ishockey, Metalligaen

Fredag kl. 19:30: SønderjyskE-Odense Bulldogs

JV tipper: 4-0

Selvom kampen endte med et nederlag på 4-5, så er det 19-årige SønderjyskE-talent alligevel glad for sit første mål i sæsonen.

- Det var rart at kunne gå ind og tage over som wing og sætte gang i drengene med en scoring, siger Kasper Diedrichsen.

Normalt gør han sig mest som back, men på grund af en skade til Anders Førster spillede Diedrichsen i offensiven. En position, han også tidligere har spillet, når det har været nødvendigt.

Annonce

Første kontrakt

Kasper Diedrichsen har spillet alle sine ungdomsår på isen i Vojens og var også i sidste sæson med inde omkring ligaholdet. Derudover er det også blevet til flere kampe på flere af de danske ungdomslandshold, senest på U20-landsholdet.

I sommer skrev Vojens-knægten sin første kontrakt med SønderjyskE og har i denne sæson været en fast del af ligatruppen.

- Det er fedt, at de mange år som juniorspiller endelig har båret frugt. Sidste år var jeg også en del med omkring holdet, så i år har egentlig været en forlængelse af sidste sæson, fortæller han.

Hans kontrakt udløber efter denne sæson, men lige nu er fokus først og fremmest på slutspillet, der venter inden længe. Derfor tager Kasper Diedrichsen også tingene, som de kommer.

- Lige nu prøver jeg bare at tage det hele et år ad gangen og se, hvad der sker. I første omgang er målet at få så meget spilletid som muligt resten af sæson.

Diedrichsen og SønderjyskE's næste opgave er fredag aften, når ligaens bundprop, Odense Bulldogs, gæster Frøs Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce