x
Annonce
Esbjerg

Ung spiller fra Esbjerg Golfklub vinder ranglisteturnering

Jonas Lykke Sørensen i gang på banen. Privatfoto: Ib Cornellussen Nielsen

Esbjerg: I weekenden 7.-8. september blev den årlige ranglisteturnering Varderama Open spillet i Varde Golfklub. Feltet bestod 71 herrespillere fra hele landet - men vinderen blev Jonas Lykke Sørensen fra Esbjerg Golfklub, som spillede de tre runder i en samlet score på 210 slag, hvilket svarer til 6 under banens par.

Jonas Lykke Sørensen vandt med to slag ned til nummer to, Frederik Sejr fra Mollerup Golfklub. På 3. pladsen kom endnu en spiller fra Esbjerg Golfklub, nemlig Anders Larsen, der spillede de tre runder i en samlet score på 214 slag.

- De to spillere har arbejdet seriøst på deres golfspil henover sommeren, og det er fuldt fortjent, at det nu giver resultater på øverste hylde, fortæller drengenes træner Ben Tinning i en pressemeddelelse.

- Med deres resultat i Varderama Open har de fået vished om deres kvaliteter. Det har givet et boost til selvtilliden, tilføjer Ben Tinning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce