Annonce
Esbjerg

Ung spiller fra Esbjerg Golfklub vinder ranglisteturnering

Jonas Lykke Sørensen i gang på banen. Privatfoto: Ib Cornellussen Nielsen

Esbjerg: I weekenden 7.-8. september blev den årlige ranglisteturnering Varderama Open spillet i Varde Golfklub. Feltet bestod 71 herrespillere fra hele landet - men vinderen blev Jonas Lykke Sørensen fra Esbjerg Golfklub, som spillede de tre runder i en samlet score på 210 slag, hvilket svarer til 6 under banens par.

Jonas Lykke Sørensen vandt med to slag ned til nummer to, Frederik Sejr fra Mollerup Golfklub. På 3. pladsen kom endnu en spiller fra Esbjerg Golfklub, nemlig Anders Larsen, der spillede de tre runder i en samlet score på 214 slag.

- De to spillere har arbejdet seriøst på deres golfspil henover sommeren, og det er fuldt fortjent, at det nu giver resultater på øverste hylde, fortæller drengenes træner Ben Tinning i en pressemeddelelse.

- Med deres resultat i Varderama Open har de fået vished om deres kvaliteter. Det har givet et boost til selvtilliden, tilføjer Ben Tinning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce