Annonce
Esbjerg

Unge bruger ferien på at cykle penge ind til 15-årig kræftramt

Man kan støtte indsamlingen på hjemmesiden dk.betternow.org. Arkivfoto.
Annonce

Fanø: Sommerferien har fået et formål for et hold på 18 unge mellem 13 og 15 år fra Allerød Ungdomsskole. De bruger sommerferien på de danske landeveje, som de cykler tynde i den gode sags tjeneste.

De cykler nemlig fra Allerød til Fanø og retur for at samle penge ind til den jævnaldrende Jasper, der lider af knoglekræft.

Det er velgørenhedsorganisationen Make-A-Wish Danmark, der har sat parterne op med hinanden og gjort det muligt for Jasper, der i mange og lange perioder været indlagt på Rigshospitalet, at få samlet penge ind til hans store drøm - at få hele sin klasse med til Lalandia.

- Vi er rigtig glade for at se og høre, hvor meget det at køre for en ung med en livstruende sygdom egentlig betyder for de unge. Det bliver pludselig meget konkret, når vi får et ansigt på det unge menneske, som vi hjælper, siger Ulla Holtze fra Allerød Ungdomsskole, der er initiativtager til projektet.

Cykelturen begynder i Allerød den 31. juli. Målet er at samle 50.000 kr. ind, når cykelholdet er retur i Allerød otte dage senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce