Annonce
forside

Unge EfB-reserver sikrede andenpladsen

Patrick Egelund leverede oplægget til Klaus Moesgaards 2-1 scoring, men den unge EfB'er havde selv flere muligheder for at komme på tavlen i løbet af kampen. Foto: Lars Johansen.

Esbjerg: Andenpladsen i reserveligaens pulje to forbliver på esbjergensiske hænder. Et ungt esbjergensisk reservehold sikrede EfB andenpladsen i puljen med en 2-1 sejr over gæsterne fra Vejle.

Her blev Klaus Moesgaard matchvinder, da han fremstormende satte panden på indlægget fra Patrick Egelund og scorede sejrsmålet efter en times spil.

- Jeg synes, at Vejle var bedst i starten, men efter den famlende start synes jeg, at drengene kom godt efter det og spillede sig fint op. Dem der træner med førsteholdet bød sig fint til og gav de andre noget, selvom de er unge, lyder de rosende ord fra EfB's U19-træner, René Christiansen, der sammen med Jerry Lucena stod i spidsen for EfB-reserverne i årets sidste reservekamp.

Sejren sender esbjergenserne op på 16 point - to efter puljens nummer et, Lyngby. Dermed kan SønderjyskE på tredjepladsen ikke hente esbjergenserne, selvom de først spiller deres sidste kamp mandag.

EfB - Vejle B 2-1 (1-1).

Fodbold, reserveligaen.

Mål: 0-1 Nathan Oduwa (12.), 1-1 Mads Larsen (36.), 2-1 Klaus Moesgaard (60.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Annonce