Annonce
Esbjerg

Unge EIK'ere med landsholdet til Füssen

Annonce

Esbjerg: To unge ishockeyspillere fra Esbjerg, Mikkel Rask Nielsen og Jonas Bjerrum, er i denne uge med i den danske landsholdstrup for U17, som ind til på fredag er med i en 4-nationers turnering i den sydtyske by Füssen.

De to EIK'ere er begge 16 år og spiller også skiftende på Esbjergs U20 og 1. divisionsholdet. Sammen med holdkammeraterne fra de andre danske klubber har de i flere dage trænet i Vojens, hvorefter turen så går videre til det sydtyske. Her skal danskerne møde Tyskland, Slovakiet og Schweiz med sidste kamp fredag. Mikkel og Jonas har tidligere spillet på U16 landsholdet, blandt andet i en 4 nationers turnering i Norge.

De to unge talenter fra Esbjerg spiller cirka tre turneringskampe hver uge, enten i Herning, Frederikshavn, Silkeborg eller Odense. Hvis ikke der er kamp, skal der trænes, og det er mindst to-tre timer hver eneste dag.

Jonas og Mikkel går begge på Rybners HHX under Team Danmark ordningen. Det betyder, at de på de mange ture også skal passe deres lektier, men det går nu meget godt i spænd, siger de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce