Annonce
Aabenraa

Unge fik valgmøde, selv om de ikke må stemme

Efter er god times debat takkede politikerne eleverne for deres gode spørgsmål og for initiativet i det hele taget. Pressefoto
Annonce

Aabenraa: Tirsdag flyttede valget til Aabenraa Friskole. Her var Hans Philip Tietje (V), Povl Kylling Petersen (S) og Kurt Andresen fra Slesvigsk Parti til valgmøde.

- Man må sige, at det er rigtig flot, at de tre stillede sig til debat med friskoleeleverne, som jo ikke endnu kan stemme, fortæller skoleleder Werner Sternberg i en pressemeddelese.

Eleverne var godt forberedte med mange forskellige spørgsmål og med en ordstyrer, Victoria Kanst Husted, som går i 9. klasse.

På mødet blev der spurgt til blandt andet flere muligheder til ungdomslivet i byen, til butiksdød i byen, cykelstier, busforbindelser, mere tysk til de unge og skolelukninger.

Lidt forskel mellem partier kom frem, da der blev spurgt om, hvordan kommunens budget ville se anderledes ud, hvis de respektive partier havde absolut flertal eller hvis man fik en ekstrasum fra staten. Så skulle der nok være flere penge til mere sikre skoleveje, cykelstier, bedre normering i daginstitutioner og på ældreområdet samt til det opbakning af det frivillige arbejde.

/exp

Efter mødet svarede politikerne på individuelle spørgsmål. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce