Annonce
Billund

Unge GGIF-spillere har fået en ny måltavle

Bruno Jochumsen fra Sydbank sammen med et udvalg af U13 drenge fra GGIF og Ole Rahbæk Pedersen, Mette Thisgaard Gram, Lone Olsen, Søren Madsen og A.C. Nielsen fra GGIFs Fodboldbestyrelse. PR-foto
Den ene af fodboldbanerne bag Lynghallen er nu forvandlet til en rigtig kampbane. Der er rækværk og fliser til tilskuerne, ligesom der nu er opstillet en måltavle.

Grindsted: Ungdomsspillerne i Grindsted GIF's fodboldafdeling kan fremover glæde sig over at have fået nogle lidt flottere rammer, når de spiller hjemmekampe.

Klubbens ungdomshold spiller som udgangspunkt deres hjemmekampe på banen bag Lynghallen, og den er i løbet af det seneste halve års tid blevet forskønnet i en grad, så den nu fremstår som en rigtig kampbane. Tilskuerne har fået et rækværk og fliser at stå på, og Sydbank Fonden har støttet med midler til at købe og opstille en ny måltavle ved banen.

- GGIF Fodbold er med over 500 medlemmer en af de største foreninger i Billund Kommune, og det er dejligt, at Sydbank Fonden med sin donation af måltavlen, som er den største donation jeg nogensinde har kunnet overrække til en forening i lokalområdet, kan være med til at gøre ungdomskampene til en særlig god oplevelse, fortæller Bruno Jochumsen, der er filialchef i Sydbank i Grindsted, via en pressemeddelelse.

Annonce
Det var A. C. Nielsen, som er æresmedlem i GGIF, som fik idéen til at søge Sydbank Fonden om midler til en ny måltavle. Her modtager han det synlige bevis fra filialchef Bruno Jochumsen. PR-foto

Frivillige kræfter i brug

Hos GGIF Fodbold glæder formand Søren Madsen sig over den nye måltavle, der allerede på lørdag vil komme på arbejde, når en stor del af klubbens hold spiller på hjemmebane.

- Det var vores æresmedlem A.C. Nielsen der gjorde opmærksom på Sydbank Fonden og som har søgt på vores vegne, og vi og ikke mindst vores mange ungdomsspillere og tilskuerne til deres kampe er meget glade for, at Sydbank Fonden sagde ja til vores ansøgning, siger Søren Madsen i pressemeddelelsen.

Arbejdet med at kreere rækværk og fliser rundt om banen er blevet lagt i hænderne på lokale og frivillige kræfter i Fodboldens Venner.

- Fodboldens Venner er en kæmpe hjælp for os i GGIF Fodbold, og i løbet af vinter og forår har de af flere omgange været samlet for at sætte rækværk op og lægge fliser. Som belønning får old boys lov at spille på banen, når der ikke er ungdomskampe, så det er vores mest brugte kampbane, siger Søren Madsen.

Lørdag den 15. juni spiller omkring 20 af klubbens 30 turneringshold på hjemmebane. Derfor vil banen ved Lynghallen være i brug mellem 12.30 og 15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce