Annonce
Sport

Unge "Lungi" forlænger med EfB

Jacob "Lungi" Sørensen er blevet en uundværlig del af EfB's bedste hold. Foto: Morten Stricker.

Jacob "Lungi" Sørensen har sat sin signatur på en ny aftale med EfB, der holder ham på Blue Water Arena til udgangen af 2021.

20-årige Jacob "Lungi" Sørensen har vist et kæmpe potentiale siden sin debut i 2016 og har været i en god udvikling, hvilket også har medført en fast startplads på Esbjerg-mandskabet. "Lungi" var en vigtig brik i oprykningen til landets bedste række, og den unge midtbanespiller har nu også markeret sig i Superligaen med en række gode præstationer. Dette har medført, at EfB og Jacob "Lungi" Sørensen nu har indgået en ny aftale, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Esbjergs nummer 38, der har sine rødder i SFS-klubben SGI, har nemlig forlænget sit ophold på den jyske vestkyst og sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB. Dette betyder, at de to parter nu har papirer på hinanden frem til udgangen af 2021. En aftale, der glæder EfB's adm. direktør, Brian Knudsen, som endnu engang blåstempler arbejdet fra akademiet og staben omkring førsteholdet.

- Vi er selvfølgelig glade for, at vi allerede på nuværende tidspunkt kan langtidssikre en så talentfuld spiller, som Jacob. Han har et stort potentiale, og har vist en rigtig god udvikling i sin tid her i klubben. Han er en af vores egne udviklede spillere, og endnu en prototype på det vi ønsker, at stile efter i EfB, nemlig kontinuerlig udvikling af unge talenter, siger Brian Knudsen.

For Jacob "Lungi" Sørensen var det helt naturligt at forlænge med EfB, hvor han startede tilbage i 2008.

- Jeg er utrolig glad for at få min fremtid på plads hos EfB. Jeg trives her, og jeg synes jeg er inde i en god udvikling, så for mig var det et helt naturligt valgt, at forlænge min aftale. Jeg har mine rødder i Esbjerg, så det gør det hele ekstra specielt, siger Lungi om kontraktforlængelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce