Annonce
112

Unge stak af: Brandfolk måtte slukke rester af molotovcocktail ved skole

Der blev ringet 112, da unge kastede en molotovcocktail mod en regnvandsrist torsdag aften på Højmosen. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix


Annonce

Lyng: Nogle unge mennesker valgte torsdag ved 19-tiden at kaste en hjemmelavet molotovcocktail ned fra et tag på en bygning på Erritsø Fællesskoles afdeling på Højmosevej.

- Meldingen lød på brand i et fritliggende skur, men da vi kom til stedet kunne vi se, at det var en molotovcocktail, som var blevet kastet ned på en regnvandsrist, så der slog flammer op fra regnvandsbrønden, fortæller indsatsleder for Trekantbrand Christine Fischer.

Da brandfolkene kom frem, var der vidner på stedet, som kunne fortælle, at de havde set nogle unge kaste flasken.

- Vi lod politiet om at gå ind i den del af sagen. Vi koncentrerede os om at slukke flammerne i brønden, for det dannede så meget varme, at pvc-røret i brønden var begyndt at smelte, siger Christine Fischer.

Politiet gik en tur i området for at forsøge at lokalisere de eksperimenterede unge.

- Vi fandt nogle kraftige stykker brunt glas lige omkring regnvandsristen, så mit bedste bud er, at de har eksperimenteret med at lave en molotovcocktail, siger indsatslederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce