Annonce
forside

Ungt trænerteam tager over i Bramming

Lasse Johansen udskifter rollen som assistenttræner med cheftrænerposten i Bramming Boldklub. Arkivfoto: Lars Johansen.

Bramming Boldklub har trænerteamet på plads til foråret, hvor Lasse Johansen skal stå i spidsen for jyllandsserieholdet sammen med Simon Petersen og Villy Smidt Petersen.

Bramming: Bramming Boldklub får et af de yngste trænerteams i jyllandsserien til foråret. Her skal 27-årige Lasse Johansen stå i spidsen for holdet, hvorved han udskifter rollen som assistenttræner med rollen som cheftræner.

Som assistent får den nye cheftræner et yderst velkendt ansigt i form af Bramming Boldklubs anfører, Simon Petersen, der dermed indtræder i trænerteamet for første gang. Aldersgennemsnittet i trænerteamet bliver dog hevet lidt op, idet Villy Smidt Petersen, Simon Petersens far, fuldender trænerteamet med den 27-årige cheftræner og 26-årige assistenttræner.

Annonce

Vi følte, vi havde opbakningen til det, så vi har gåpåmodet til det.

[b]Lasse Johansen, cheftræner, Bramming Boldklub.[/b]

Opbakningen betyder alt

Det kan være noget af en udfordring at gå fra enten spillende assistenttræner eller anfører til træner, men truppens reaktion på den nye trænerbesætning blev afgørende for beslutningen.

- Vi følte, vi havde opbakningen til det, så vi har gåpåmodet til det, fortæller Bramming Boldklubs nye cheftræner, Lasse Johansen.

Opbakningen har trænerteamet også fra den sportslige ledelse, der glæder sig over, at yngre kræfter i klubben er klar til at tage over.

- Vi kan lide så godt lade de unge få chancen, når de har modet på det, siger sportschef og nu tidligere cheftræner Jacob Hollænder.

Mere træning

Den nye trænerduo skal til foråret til sikre brammingenserne endnu en sæson i jyllandsserien. Skal klubben for alvor etableres fast i jyllandsserien, skal der flere træningspas i spil.

Her åbnes der op for, at der, når muligheden byder sig, skal indføres et tredje træningspas om ugen.

- Det bliver spændende. Simon og jeg har snakket en del om, hvad der skal ske. Vi har nogle nye ideer, men vi vil også gerne fastholde en del af det, som vi har haft gang i, siger Lasse Johansen.

I første omgang skal det nye trænerteam stå i spidsen for Bramming Boldklubs førstehold i et halvt år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce