Annonce
Læserbrev

Uro på Høje Kolstrup er fortid

Annonce

Læserbrev: I mandags kunne vi i avisen læse, at der havde være en episode på Høje Kolstrup, hvor en vægter blev truet af fem til seks utilpassede unge og efterfølgende udsat for stenkast.

Den 11. juli skriver Henrik Dahl at han mener, der er tale om en gruppe unge indvandrere, der vil forsøge at erobre magten over afgrænsede områder – i det her tilfælde må det være Høje Kolstrup, han mener?

Ja – Høje Kolstrup har været på ghetto-listen og har måske tidligere være forbundet med uro. Men det er fortid nu, og vi er ikke bekendt med, at der skulle være banderelaterede grupperinger i vores boligafdelinger. Høje Kolstrup har de seneste år gennemgået en stor renovering dog området fremstår i dag som et attraktivt og velfungerende boligområde.

Vi vil også kraftigt understrege, at ingen endnu ved, om de pågældende unge har noget tilhørsforhold til Høje Kolstrup. Den 11. juli er der for eksempel en artikel i avisen om ”alternative unge” der samles på Sønderstrand.

Hvordan Henrik Dahl kan få en episode med fem til seks utilpassede unge til at udvikle sig til en banderelateret overtagelse af Høje Kolstrup er vi helt uforstående overfor og vi synes det er ærgerligt, at han som udlændingeordfører for LA er medvirkende at skabe et negativt billede af området. For det fortjener det ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Ung mand får dagbøder for uagtsomt manddrab på cyklist

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce