Annonce
Haderslev

Usædvanlig trio i Slesvigske Musikhus

Søndag 20. oktober kl. 16 kommer en trio til Slesvigske Musikhus med en usædvanlig instrumentsammensætning. Udover Henrik Dam Thomsen på cello (billedet) kan man opleve Ulla Miilmann på fløjte og Tine Rehling på harpe. PR-foto

Haderslev: Søndag 20. oktober kl. 16 kommer en trio til Slesvigske Musikhus med en usædvanlig instrumentsammensætning. Der vil blive spillet på fløjte, harpe og cello i et flot program, der både præsenterer kendte og mere ukendte komponister. De tre musikere er Ulla Miilmann på fløjte, Henrik Dam Thomsen på cello og Tine Rehling på harpe. De hører til blandt de ypperste på deres instrumenter i Danmark. De har spillet ved talrige koncerter - både som solister med større orkestre, som kammermusikere og ved solokoncerter overalt i Danmark og i mange andre lande. Både Ulla Miilmann og Henrik Dam Thomsen er ansat i DR SymfoniOrkestret, hun som solofløjtenist og han som cello-koncertmester. Han har også et travlt program med solokoncerter og undervisning. Tine Rehling har været soloharpenist i Aalborg Symfoniorkester og arbejder i dag som solo- og kammermusiker.

Alle er velkomne til denne spændende koncert, der er arrangeret af Haderslev Musikforening. Der er billetsalg ved indgangen fra en halv time før koncertens start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Oprydning ved Danfoss-giftstrand kan koste op mod 140 millioner kroner

Annonce