Annonce
Sydjylland

Usædvanligt angreb: Ræv bider mand og dreng på campingplads

Ræven på fotoet er ikke ræven fra Esbjerg Camping. Ræven fra Esbjerg Camping blev tirsdag skudt af en reguleringsjæger. Arkivfoto: Bax Lindhardt / Ritzau Scanpix
I pinsen blev en mand og en dreng bidt af en ræv på Esbjerg Camping. Myndighederne undersøger nu, om ræven havde rabies.

Hen over pinsen blev to gæster på Esbjerg Camping bidt af en ræv. Det skriver TV Syd.

De usædvanlige angreb var et chok for campisterne og pladsens ejer.

- Natten til lørdag klokken fire blev en 11-årig dreng angrebet af en ræv. Jeg blev dybt chokeret, for det har vi aldrig prøvet før. Natten til mandag, også omkring klokken fire, ringede en mandlig campist til mig og sagde, at han var blevet nappet af en ræv i sit telt, fortæller Lars Bendixen, som ejer Esbjerg Camping.

Mandag fik han for en sikkerheds skyld alle gæsterne til at flytte fra deres telte og over i campingpladsens hytter. Sent tirsdag kom der så en jæger, som fik Naturstyrelsens tilladelse til at dræbe den aggressive ræv.

- Det lykkedes kort før midnat. Ræven kom løbende med en pose boller i munden, og så blev den skudt. Det er dejligt, at den er død, siger Lars Bendixen.

Annonce

Måske rabies

Det var reguleringsjæger Anders Petersen, som skød ræven. Han er ikke i tvivl om, at det var en syg ræv.

- Ræven var ikke bange for mennesker, lys eller larm. Det er ulogisk. Jeg har aldrig nogensinde hørt om noget lignende. Den må have haft skab, hvalpesyge eller måske rabies. Der er ingen tvivl om, at den var syg, siger Anders Petersen.

Nu undersøger Naturstyrelsens dyrlæger, om ræven havde rabies. Der går nogle dage, før der er svar på prøverne.

Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Hvorfor? Hvert tredje barn i Aabenraa må se langt efter flere varme hænder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce