Annonce
Sønderborg

Usikkerhed om Rock i Mølleparken: Møde skal afgøre sommerens koncerter

Koncerterne i Mølleparken er populære, og ofte er der helt fyldt med 5000 publikummer. Arkivfoto: André Thorup
Kultur i Syd gennemfører de planlagte maj-koncerter i Harmonien i Haderslev og Alsion i Sønderborg.

Sønderborg: Kultur i Syd skal tirsdag aften tage stilling til, hvordan og om sommeren koncerter i Mølleparken kan gennemføres.

- Vi skal holde møde om, hvad vi gør. Jeg ved godt, at publikum venter utålmodigt på, at vi melder noget ud, men vi skal være sikker på, hvordan reglerne tolkes. Under alle omstændigheder kan det ikke blive koncerter på normal vis, hvis vi gennemfører i juni, siger Jes Johansen, der er eventchef.

Det kan være 5000 publikummer i Mølleparken, hvor der i juni er planlagt dobbeltkoncerter den 4. og 5. juni  samt 18. og 19. juni.

Annonce

5000 i august

Den nye genåbningsplan betyder, at festivaler, større koncerter og sportsarrangementer fra 21. maj til 1. august må have op til 2000 deltagere opdelt i zoner af 200 i hver zone.

Fra 1. august må festivaler have op til 5000 deltagere, der skal deles op i sektioner med 500. Kultur i Syd har planlagt dobbeltkoncerter i Mølleparken dem 13. og 14. august samt den 27. og 28. august.

I maj har Kultur i Syd planlagt koncerter med Dizzy Mizz Lizzy den 12. maj på Harmonien i Haderslev, Hardinger Band den 13. og 14. maj henholdsvis i Harmonien og Alsion samt med TV-2 den 20. maj i Harmonien.

- Alle koncerter i maj bliver gennemført under de gældende restriktioner, og det er også sådan, de er sat i salg, siger Jes Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce