Annonce
Esbjerg Energy

Ustabilt Esbjerg-hold skal rejse sig igen

Matthew Pistilli, liggende, og de øvrige udlændinge i Esbjerg Energys trup har indtil videre ikke præsteret på et stabilt niveau - det skal ændre sig, hvis sæsonen skal ende godt. Foto: André Thorup
Esbjerg Energy-træner Mark Pederson tror stadig på, at hans hold kan nå langt i denne sæson. Der kan være en udskiftning på vej i truppen.

ESBJERG ENERGY: Hvis der har været ét hold, der har været svært at blive klog på i denne sæson i isligaen, er det Esbjerg Energy. Det erkender træner Mark Pederson gerne, og han erkender også gerne, at hans hold skal udvise langt mere stabilitet i resten af sæsonen, hvis den skal ende bare nogenlunde lykkeligt.

- Jeg tror stadig på, at vi har en gruppe spillere, der kan nå langt. Vi har mange spillere, der ved, hvad det vil sige at toppe på det rigtige tidspunkt, og så tror jeg også, at det er fair at sige, at vi har spillere, der indtil videre i denne sæson har underpræsteret og derfor er ekstra motiverede for at vise sig frem i de afgørende kampe, siger Mark Pederson.

- Når vi når hen til denne del af sæsonen, kigger alle fans af Esbjerg Energy mod Mark Pederson og håber, at du kan gøre det igen - kan du det?

- Det er jo ikke bare noget, man kan tænde og slukke for, men både spillerne og jeg tror da på, at vi kan opnå noget stort i denne sæson. Den manglende stabilitet er vores største problem. Den har vi påtalt, og vi håber, at spillerne har lært af både gode og dårlige kampe.

- Kan du forstå, hvis klubbens fans har svært ved at se, hvor det skal komme fra - altså hvem der skal være de afgørende spillere i denne sæson?

- Jeg synes måske, at der er blevet fokuseret lidt rigeligt på vores dårlige præstationer. Jeg er med på, at vi har spillet nogle dårlige kampe - specielt på hjemmebane - men vi har også leveret godt i en del kampe, men det fylder bare ikke så meget. Måske fordi forventningen er, at vi skal præstere godt hver gang, men denne liga er bare så tæt, at det kan være svært at ramme en stime af gode resultater. Specielt med alle de skader, vi har haft, siger Mark Pederson, der til tirsdagens kamp mod SønderjyskE må undvære backen Travis Walsh, der endnu en gang er blevet skadet. Pederson svarer lidt kryptisk, da jeg spørger ham, om Walsh' skade har fået ham til at overveje at skifte ud i truppen - altså at droppe Walsh og hente en anden back ind.

- Vi må se, hvad der er muligt, nøjes Mark Pederson med at svare.

Deadline for at hente nye spillere til resten af sæsonen er 17. februar, og et kvalificeret gæt herfra vil være, at Esbjerg Energy i løbet af meget kort tid præsenterer en ny back som erstatning for Travis Walsh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce