Annonce
Læserbrev

Utilstedeligt angreb på Søren Brostrøm

Annonce

I JydskeVestkysten(19/5) er det lykkedes Anne Marie Thorulf (AMT) totalt at undgå sandheden. Hun har formået, som Trump og MeeToo-kvinderne, at angribe andre for udtalelser og meninger disse aldrig har haft. Det værste er dog, at hun således, helt Trumpsk, insinuerer, at jeg ”mener”, at Brostrøm er homoseksuel.

Jeg har tilladt mig at nævne, at Brostrøm ikke har hverken kone eller børn, og det alene fordi han selv har udtalt dette offentligt. Hvordan AMT så kan tillade sig, at sige han er homoseksuel, må stå for hendes egen regning, men selv om hun måske har reel viden om Brostrøms seksualitet, er det, som hun selv skriver ”dog et perfidt, grænsende til det injurierende angreb”(jeg kunne ikke skrive det bedre).

AMT nævner, at jeg angriber Søren Brostøms faglighed,” når faktum er, at det bl.a ved hans indsats er lykkedes at nedbringe antallet af smittede markant”. Beklager AMT, men faktum er, at kun fordi politikerne tog magten fra Brostrøm, er smitte- og dødstal i Danmark meget lavere end i Sverige. Brostrøm ville nemlig ikke lukke ned eller lukke grænserne, og som en i risikogruppen er jeg glad for, vi ikke fik svenske tilstande med mange flere døde.

I den sammenhæng er AMT imod, at jeg overhovedet nævner indvandrere, selvom de er en så stor oversmitterisiko, at der har været en stor folketingsdebat om netop det problem. Ok, i visse kredse er det et fredet emne, og jeg undskylder, at have skrevet indvandrere, jeg burde nok have skrevet muslimer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Fællessang i Over Jerstal Bypark

Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce