x
Annonce
Sønderjyske HH

Utraditionelt bundhold aftvinger respekt hos SønderjyskE-træner

SønderjyskE-træner Kasper Christensen mener, hans hold skal være stærkt nok til at vinde fredagens kamp mod Lemvig-Thyborøn.

SØNDERJYSKE: Femtesidste kamp i grundspillet står for døren, og SønderjyskE har brug for en sejr i fredagens hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn for at holde muligheden for en slutspilsplads på egne hænder.

- Vi har det i egne hænder, og hvis vi skal kigge længere frem, kan vi sige, at vi har et fint program, siger træner Kasper Christensen, der også kan se frem til at møde Fredericia og Ribe-Esbjerg hjemme samt Mors-Thy og TTH Holstebro ude.

- Der er fem finaler tilbage, og jeg synes, vi har gode chancer for at hente point i dem alle, hvis vi rammer det, vi kan.

- Vi er ikke på nogen måder i panik, men vi anerkender, at vi skal vinde nogle flere kampe. Det har vi en god chance for fredag, og der er ingen tvivl om, at den kamp er en meget, meget, meget vigtig kamp. Så der er selvfølgelig pres på, men det er der på alle hold. Det er der også på Lemvig, når de spiller her på fredag, og det skal vi kunne håndtere, mener SønderjyskE-træneren.

Han har næsten fuldt hold til fredagens kamp med mindre, der indtræffer uheld inden.

- Mikkel Hansen er stadig skadet. Alec Smit har haft lidt rygproblemer, der gør, at vi docerer ham lidt smart hen mod kampen, men det er ikke noget, der på nogen måde holder ham ude.

Annonce

Lange angreb

Kasper Christensen respekterer Lemvig som et hold, der spiller lange angreb, og derfor plejer SønderjyskE heller ikke selv at få så mange angreb mod vestjyderne som i andre kampe.

- Det er en kamp, vi skal være gode nok til at vinde, og så anerkender jeg, at der er tryk på, og at Lemvig er et meget, meget utraditionelt bundhold. De spiller noget håndbold som ikke mange andre bundhold i ligaen. De spiller voldsomt lange angreb, siger Kasper Christensen.

- Det gør, at Lemvig er et vanskeligt hold at spille mod, du har bolden færre gange, og det er også derfor, de stort set aldrig får smæk. De er med i alle kampe, de spiller taktisk smart, og de spiller meget godt på deres præmisser, så det er en kamp, hvor vi skal have totalt fokus. Jeg har stor respekt for Lemvig, understreger SønderjyskE-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Annonce