Annonce
Tønder

Uvejr på vej: Koncert med pigekor flyttes fra Slotfeltladen

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er protektor for DR Pigekoret, der gæster Møgeltønder lørdag. Initiativtager Lasse Rasmussen lover, at det bliver en helt speciel oplevelse at overvære koncerten, som er flyttet fra Slotfeltladen til Møgeltønder Kirke. Koret består i øvrigt af 50 sangere i alderen 16 til 22 år. Pr-foto: DR Pigekoret
DMI melder om stærk blæst lørdag - det får arrangør til at flytte korkoncert til den nærliggende kirke.
Annonce

MØGELTØNDER: Den længe ventede koncert med DR Pigekoret i Slotfeltladen på lørdag flyttes nu af hensyn til sikkerhed og behagelighed.

Arrangør for Borgerforeningen Tranen, Lasse B. Rasmussen, oplyser, at koncerten flyttes fra Slotfeltlanden til Møgeltønder Kirke.

- På grund af vejrsituationen, har vi valgt at flytte stedet for afholdelsen af koncerten. DMI lover hård kuling med vindstød af stormstyrke. Vi tør derfor ikke satse på en fornuftig afvikling af koncerten i Slotfeltladen, skriver Lasse B. Rasmussen i en mail til JydskeVestkysten.

På trods af at den charmerende slotfeltlade med stråtag og udkik til kip udskiftes med kirkebænke og kalkmalerier, så forventer Lasse B. Rasmussen ikke, at det ændrer på hele oplevelsen. Han har tidligere lovet, at koncerten med de 50 kvindelige sangere bliver en storslået oplevelse.

- Selv dem, der kommer til at sidde på bageste række, vil få en fantastisk oplevelse. Det bliver en enestående intimkoncert.

Arrangøren satser på, at koncertgængerne har forståelse for flytningen.

- Vi håber, at I har forståelse for denne ændring. Vi er overbeviste om, at koncerten stadig vil blive en vidunderlig oplevelse, skriver han.

Alle, der har købt billet til koncerten, skulle gerne have fået skriftlig besked.

Koncerten afholdes som planlagt klokken 16, og dørene åbnes fra klokken 15.30. Der vil fortsat være nummererede pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Ung mand får dagbøder for uagtsomt manddrab på cyklist

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce