Annonce
Esbjerg

Uventet gæst på cafeen: Løkke mødte guldpigerne

Lars Løkke med guldvindernes pokal omgivet af de glade medaljevindere og to lokale folketingskandidater fra Venstre, Tom Eriksen og Ulla Tørnæs. Privatfoto
Offensiven var sat ind i valgkampen, da statsminister Lars Løkke Rasmussen og de lokale Venstre-kandidater til Folketinget mødte guldpigerne.

Esbjerg: Sejrens sødme smager godt. Og den snusede Lars Løkke til, da han fredag besøgte Esbjerg i valgkampen. Statsministeren mødte en flok glade guldpiger på restaurant og café Dronning Louise på Torvet i Esbjerg, hvor de danske håndboldmestre fra Team Esbjerg blev hyldet af en tusindtallig skare af fans.

Lars Løkke deltog i den uformelle reception med holdet, serviceteamet, flere byrådsmedlemmer og håndboldklubbens bestyrelse kort efter jubelscenerne på Torvet.

I et opslag på Facebook fortalte Løkken om fornøjelsen ved at møde håndboldkvinderne og ønskede dem et stort tillykke med guldet.

Også de to lokale folketingskandidater for Venstre, Tom Eriksen og Ulla Tørnæs, gratulerede guldpigerne.

Annonce
Lars Løkkes opslag efter mødet med håndboldkvinderne fra Team Esbjerg.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce